Raambekleding en zonwering bedienen met app op je telefoon

Wat is er nu makkelijker dan vanuit je luie stoel, je bed of waar dan ook je raambekleding te kunnen bedienen? De motor bediende raamdecoratie en zonwering van VeranoⓇ zijn met afstandsbediening of app op je tablet of telefoon aan te sturen. In de app kun je heel eenvoudig begin- en eindposities instellen en verschillende scenario’s en tijdschema’s inplannen. Dit is ook heel handig als je op vakantie gaat en inbrekers wil weren.

Jaloeziën

Binnen het assortiment raamdecoratie, zijn vooral de elektrisch bediende jaloezieën heel populair. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en met verschillende bedieningsmogelijkheden. De lamellen van de jaloezieën kunnen van aluminium of van hout zijn. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf lamelbreedtes. Van heel smal tot heel breed. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in twee bredere lamelbreedtes.

Het leuke van jaloezieën is dat je kun spelen met het licht en hoe en waar het naar binnen schijnt. Je kunt de lamellen zo kantelen dat je nog naar buiten kunt kijken, lichtinval hebt, maar wel volledige privacy. Je kunt de lamellen volledig sluiten, volledig optrekken of ergens in het midden hangen. Er zijn zelfs jaloezieën waarbij je de bovenkant naar beneden kunt laten zakken: top down bottom up jaloezieën.

Rolgordijnen

Ook rolgordijnen zijn verkrijgbaar met elektrische bediening. Rolgordijnen zijn er in vele soorten stoffen en transparanties. Zo zijn er bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen die al het licht tegenhouden, maar ook zonwerende rolgordijnen die de zon buiten houden maar wel nog licht doorlaten. 

Rolgordijnen zijn er met een luxe ronde of vierkante cassette, maar ook met de rol zichtbaar aan de bovenzijde of handig montageprofiel voor extra stevige montage. Je kunt kiezen tussen verschillende onderlatten en systeemkleuren. Zo is er keuze tussen witte, zwarte of technisch zilveren onderlatten en onderlatten met een platte of ronde voorzijde. Alle Verano rolgordijnen zijn van topkwaliteit.

Plisségordijnen

Het veelzijdige plisségordijn is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huizen. Het leuke aan het plisségordijn is dat je kunt kiezen voor een model waarbij je de bovenkant naar beneden kunt laten zakken, waardoor je zelf bepaalt waar je inkijk en lichtinval wil. Je kunt het plissé bijvoorbeeld in zo’n positie zetten dat je er wel nog overheen naar buiten kunt kijken, maar van buiten net niet naar binnen kunt gluren.

Plisségordijnen kunnen ook met een app op je telefoon worden aangestuurd. Stel je programma’s zo in dat je elke ochtend als je in je woonkamer komt er al licht binnen komt en dat zodra het gaat schemeren het plissé sluit.

Verticale lamellen

Ook de welbekende verticale lamellen zijn met motor aan te sturen. Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen: stof, aluminium en pvc. De pvc lamellen zijn vooral bekend van ziekenhuizen en kantoorpanden. Dat is niet zo gek, deze zijn antibacterieel en heel eenvoudig schoon te maken.

Kies voor een warmere uitstraling voor een van de mooie stoffen uit de Verano collectie. Deze kunnen transparant, lichtdoorlatend en zelfs verduisterend zijn. Voor iedere ruimte is er een mooie stof uit te kiezen uit het brede assortiment.

Zonwering

De solar zonwering wordt aangestuurd met een motor die van stroom wordt voorzien door het zonnepaneeltje dat aan de bovenbak van het screen of rolluik is bevestigd. Dit paneeltje hoeft maar enkele uren in de zon te hangen om het product lang te kunnen bedienen.

Het voordeel van deze zonwering is dat je niet door de gevel naar binnen hoeft te boren voor een stroomaansluiting. Daardoor kun je als consument zelf heel goed je eigen zonwering bevestigen en instellen.

 

https://marasol.nl/elektrische-jaloezieen-op-maat/

Over de auteur

Scroll naar boven